Onze Coaches

Onze Coaches

Laura

 

Mijn achtergrond is voornamelijk in de psychologie, mensen helpen beter te leren communiceren op verbale wijze en via lichaamstaal brengt mij erg veel voldoening. Ik ben een aantal maanden geleden met Date Dynamics in contact gekomen, de visie en missie van het bedrijf spreken mij erg aan.

Onze Coaches

Britt

 

Dag, ik ben Britt. Waar ben ik goed in? Transformeren, verbinden en aansteken. Ik heb workshops gegeven op verschillende gebieden: ‘’Wat is jouw why?’’, ‘’Hoe verbeter ik mijn sociaal contact?’’ en ‘’Hoe kan ik andere gewoontes krijgen?’’. Ik merkte al gauw dat de zaken die mij interesseren goed aansluiten bij wat Date Dynamics biedt voor zowel werknemer als klant.

Onze Coaches

Tahiya

 

Tahiya betekent ‘’moed’’ in het Arabisch. Moed is een belangrijk aspect van dating tegenwoordig, als man moet je vaak actie ondernemen in het bijzijn van een vrouw. Ik word blij als jij met fonkelende ogen succes met vrouwen hebt.

Onze Coaches

Ciara

 

I was born in Seattle and moved to the Netherlands when I was 23, in Seattle I was guiding young men with a team of coaches, this kickstarted my career in this industry, in the Netherlands I was working on a freelance basis for some time, until I met the founder of Date Dynamics.